Tickets en verzekeren

Na het intake gesprek en het akkoord van Doingoood boek je zelf je vliegticket naar het land van bestemming. Om je op weg te helpen om het best passende ticket te vinden, heeft Doingoood een aantal partners waarmee wordt samengewerkt. TunaFish zal jou helpen om het voordeligste ticket te vinden dat past bij jouw wensen. Ook kun je bij onze partners terecht voor het afsluiten van een reisverzekering die is afgestemd op het doen van vrijwilligerswerk in Afrika.

Sluit een passende verzekering af

Veel (doorlopende) reisverzekeringen zijn gericht op korte vakanties en kunnen beperkingen stellen aan reisdoelen. Hierdoor kan je ‘gewone’ reisverzekering reisdoelen zoals buitenland stage of vrijwilligerswerk uitsluiten. Het is niet voldoende om uitsluitend een zorgverzekering te hebben, je dient echt een aparte reisverzekering met passende dekking voor je reisdoel af te sluiten. Meer informatie hierover vind je op de website van onze partner Tunafish.

Tunafish

Na jouw definitieve aanmelding voor vrijwilligerswerk of een van onze reizen krijg je van ons akkoord om je vliegticket te gaan boeken. Doingoood volunteer work werkt hiervoor samen met haar partner TunaFish. Via TunaFish kun je eenvoudig en voordelig je vliegtickets boeken en ontvang je uitstekende service.

Je kunt tevens bij TunaFish terecht voor het afsluiten van een verzekering voor jouw periode van vrijwilligerswerk en/of reis naar Afrika. De verzekeringen van TunaFish zijn speciaal afgestemd op het doen van vrijwilligerswerk.

Naar Tunafish
logo-tasman

Tasman Verzekeringen biedt (reis)verzekeringen aan met goede voorwaarden tegen scherpe premies. De verzekeringen zijn bedoeld voor tal van verschillende buitenland doeleinden, van een uitgebreide wereldreis tot een ‘gewone’ zonvakantie. Een Tasman pakket biedt daarom naast de reguliere dekking ook dekking tijdens (vrijwilligers) werk, studie, stage e.d. in het buitenland. Stel ZELF jouw ideale pakket samen, afgestemd op jouw reisdoel en wensen!

Naar Tasman
Joho

Doingoood is naast partner van TunaFish tevens partner JoHo. Ook bij JoHo kun je terecht voor verzekeringen die speciaal zijn afgestemd op jouw vrijwilligerswerk en/of langer verblijf in Afrika.

Naar Joho