Ik meld me aan voor de vrijblijvende, gratis info bijeenkomst

Wil jij weten wat vrijwilligerswerk in Afrika inhoudt? Wil je ontdekken welke mogelijkheden het beste bij jouw wensen en ideeën passen? Ontmoet ons en kom te weten wat jij kunt bijdragen als vrijwilliger of als deelnemer aan een Social Safari Experience reis in Afrika. Of misschien ben je wel enthousiast over een buitenlandstage in Afrika. We zullen je inspireren met een film en verhalen over vrijwilligerswerk en verblijf in Afrika en beantwoorden graag al je vragen. En het leuke is, het kost je niets (oké, behalve wat tijd) en verplicht je tot niets.

Na ontvangst van onderstaande aanmelding sturen we je per e-mail de definitieve uitnodiging, het adres en de routebeschrijving.

Let op: soms worden onze mails (vaak bij hotmail) naar je SPAM folder gestuurd. Markeer daarom a.u.b. direct het e-mailadres vrijwilligerswerk@doingoood.nl als veilig, zodat je onze mails goed ontvangt. 

 

De minimale leeftijd voor deelname aan onze programma’s is 18 jaar. Geïnteresseerden, jonger dan 18 jaar, zijn welkom op de bijeenkomst, maar de minimum leeftijd van 18 jaar dient bereikt te zijn op moment van vertrek. 

Nog geen 18?

Nog geen 18 jaar, maar wil je wel graag naar Afrika? Ga dan mee op onze Jongerenreis in de zomervakantie van 2018!

  • Onderstaande is niet verplicht om in te vullen, maar vinden we wel leuk om vooraf te weten zodat we vast kunnen meedenken
    Houd mij op de hoogte over de info avond, vrijwilligerswerk, stage & reizen in Afrika.

    Wat er precies met de door jou ingevulde gegevens gebeurt, kun je teruglezen in ons Privacybeleid

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.