Projectsponsoring van onze partners in Afrika

Doingoood foundation ondersteunt haar project partners in Afrika met zowel de inzet van vrijwilligers als met aanvullende financiële ondersteuning. Onze stichting neemt nooit de gehele financiële verantwoordlijkheid voor een project op zich. De sponsoring verloopt aan de hand van een gestructureerd systeem waarbij de project partners hun wensen kunnen invullen. Onze focus zal in toenemende mate komen te liggen op duurzame investeringen en inkomen genererende projecten. Wij stimuleren hiermee dat de projecten op termijn minder afhankelijk worden van externe sponsors.

Donatieoverzicht april-juni 2017

Download het totaal overzicht van alle donaties die Stichting Doingoood foundation in de periode april-juni 2017 gedaan heeft aan haar projectpartners in verschillende Afrikaanse landen.

Donatieoverzicht januari-maart 2017

Download het totaal overzicht van alle donaties die Stichting Doingoood foundation in de periode januari-maart 2017 gedaan heeft aan haar projectpartners in verschillende Afrikaanse landen.

Luier aktie

Een paar Doingoood vrijwilligers zijn een luier-aktie begonnen. Met de opbrengst zijn inmiddels de eerste twee maanden luiers gesponsord. Op het filmpje zie je de projectleiding die de eerste lading luiers in ontvangst neemt.

Doingoood geeft microkrediet

Doingoood foundation sponsort graag inspirerende, ondernemende mensen. Meshack is een mooi voorbeeld hiervan. Hij kreeg van ons een startkapitaal en een microkrediet voor het opstarten van zijn eigen fast-food restaurant. In dit filmpje vertelt hij wat hij van plan is. Een prachtig voorbeeld van ambitie en denken in mogelijkheden! Daar laten wij ons graag door inspireren!

Donatie aan Katalemwa Revalidatie

In februari 2016 beklom een groep van 10 deelnemers Mount Kilimanjaro in Tanzania voor het goede doel. Katalemwa Revalidatie was een van de begunstigde projecten. Onlangs mochten we hun verslag over de impact van deze donatie ontvangen.

Donatie aan Baraa school in Tanzania

In februari 2016 beklommen een groep van 10 deelnemers Mount Kilimanjaro in Tanzania voor het goede doel. Baraa school (Moshono) was een van de begunstigde projecten. Onlangs mochten we hun verslag over de impact van deze donatie ontvangen.

Donatie overzicht maart- december 2015

Download het totaal overzicht van alle donaties die Stichting Doingoood foundation in de periode maart-december 2015 gedaan heeft aan haar projectpartners in verschillende Afrikaanse landen.

3 maanden school lunch El Roi school

Dankzij een aantal trouwe donateurs hebben de kinderen van El Roi school kunnen genieten van de school lunch. Vaak de enige maaltijd op een dag voor deze kinderen die te kampen hebben met armoede.

Future Care for teenage mothers project

Dit project in Oeganda helpt tienermoeders om een bestaan op te bouwen door ze onderwijs te geven en een eigen onderneming op te bouwen, een toekomst dus! Dankzij de inzet van vrijwilliger Lianne, zij heeft heel wat donaties kunnen verzamelen, heeft dit project een prachtige donatie van ruim 700 euro gekregen.