Project guest house

Sommige projecten beschikken over een accommodatie op het project, waar vrijwilligers kunnen verblijven. Onderstaand de projecten vrijwilligers op het project zelf verblijven:

Nafasi Welfare Centre, Oeganda
Kinderproject Oeganda, Oeganda
Blessed Camp, Kenia

Nafasi Welfare Centre en Kinderproject Oeganda bevinden zich op hetzelfde terrein. Vrijwilligers bij deze project verblijven daarom in hetzelfde huis.

Wanneer vrijwilligers op het project verblijven dan is dat een mooie extra bron van inkomsten voor het project.

Wat mag je verwachten

Alle accommodaties op het project voldoen aan onze standaarden voor wat betreft veiligheid en comfort
Stromend water en elektriciteit aanwezig
Het betreft altijd een gedeelde accommodatie
Met het openbaar vervoer zijn een winkelcentra bereikbaar met supermarkten, restaurants en andere winkels. In de buurt zijn overal kraampjes met groenten, fruit, snoep en andere kleine etenswaren.

Kinderproject Oeganda & Nafasi Welfare Centre

Op het terrein van dit project zijn verschillende huisjes voor gasten aanwezig. Onze vrijwilligers maken in principe gebruik van de hoofdwoning. Hier zijn 4 slaapkamers en meerdere badkamers, een gezamenlijke woonkamer en open keuken en een leuk overdekt terras in de tuin. Een zeer comfortabele plek om te verblijven! In dit project slapen dames en heren gescheiden, op verzoek van de projectleiding (tenzij men gehuwd is). Mannelijke vrijwilligers kunnen gebruik maken van een aparte kamer die via de binnenplaats van het huis te bereiken is.

In het huis is een wasmachine en wifi. Vrijwilligers mogen hiervan gebruik maken. Verderop op het terrein staan nog enkele huisjes die plaats bieden voor maximaal 6 personen. Op aanvraag, en indien beschikbaar, zijn deze huisjes eventueel voor echtparen of gezinnen te boeken.