Je Oeganda marathon avontuur laat zich uitstekend combineren met nog meer opties die ‘The pearl of Africa’, zoals Oeganda ook wel genoemd wordt, te bieden heeft. Wil je je verder inzetten voor een maatschappelijk project en goed doel in Oeganda, dan kun je als vrijwilliger meerwerken op een van onze hartverwarmende projecten in Kampala. Heb je nog geen genoeg van de mooie natuur, de flora en fauna die Oeganda rijk is? Verken het indrukwekkende Oeganda dan met een safari en bezoek de mooiste highlights van het land. Hierbij mag een gorilla trekking natuurlijk niet ontbreken! Een gorilla trekking is uniek voor Oeganda en wij vonden dit een absoluut hoogtepunt van een Oeganda safari!

Vrijwilligerswerk verlenging

Verleng je verblijf in Oeganda en zet je in bij een van onze projecten in Kampala. Op 06 juni 2016 word je opgehaald door onze chauffeur en brengen we je naar Kampala. Je hebt de keuze uit verblijf in een comfortabel hostel of in het vrijwilligershuis van Doingoood. Je kunt je als vrijwilliger inzetten bij een project van jouw keuze, we adviseren je graag welk project het beste past bij jouw wensen, achtergrond en ervaring. Voor een globale indruk kun je onze film over vrijwilligerswerk in Afrika vast bekijken en een kijkje nemen bij de projecten waar je aan de slag kunt. Interesse in deze optie? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken zodat wij je gericht kunnen adviseren.

Oeganda safari verlenging

Verleng je verblijf in Oeganda met een geweldige safari waarbij je de mooiste parken en alle toeristische highlights van het land bezoekt. Oeganda is natuurlijk uniek vanwege de mogelijkheid van een gorilla trekking. Ook Queen Elizabeth National Park is prachtig en beroemd vanwege de ‘tree climbing lions’. Mogelijkheden genoeg! Je kunt je inschrijven voor een 7-daagse safari waarvan wij het programma al hebben uitgewerkt. Wil je liever een eigen programma maken met een door jou samengesteld gezelschap dan is dat geen enkel probleem. Laat ons je wensen weten en wij doen jou een aantrekkelijk voorstel. Onderstaand vast wat voorbeelden ter inspiratie:

7-daagse Oeganda safari

3-daagse Murchison Falls safari

Combi vrijwilligerswerk & safari verlenging

Kan je niet kiezen? Combineer dan vrijwilligerswerk en safari tijdens je verlenging! Na de marathon ga je naar Kampala waar je vrijwilligerswerk gaat doen bij een project. Ter afsluiting van je vrijwilligerswerk maak je een rondreis door Oeganda waarbij je de belangrijkste en mooiste hoogtepunten van het land bezoekt.