Buitenland stage vacatures

Ben jij op zoek naar een leerzame stage waarin je ervaring kunt opdoen in je vakgebied? Bekijk dan onze buitenland stage vacatures. Een buitenland stage in Afrika is zoveel méér dan dat! Je woont en werkt een tijdje samen met vakgenoten uit een andere cultuur, je leert werken met andere middelen en je beheersing van de Engelse taal verbetert enorm. Bekijk onze vacatures hieronder en laat je inspireren!

Staat jouw opleiding er niet tussen?

De onderstaande buitenland stage vacatures zijn slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden. Ons netwerk in Afrika is groot en we kunnen daardoor veel meer mogelijkheden voor buitenlandstage vacatures voor jou aanbieden. Vertel ons over de buitenlandse stage die je zoekt; we horen graag welke opleiding je doet, aan welke eisen jouw stageplaats moet voldoen, naar welk type werkzaamheden of organisatie jouw voorkeur uitgaat en wanner de stage moet plaatsvinden.

Op die manier kunnen wij jou gericht vacatures voor je buitenlandstage voorleggen. Neem  contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook een stage adviesaanvraag bij ons doen! Dan krijg je persoonlijk advies van ons over de mogelijkheden die we hebben om jou te helpen aan je stageplaats in Afrika.

Stage bij Doingoood

Interessante en uitdagende stage of werkervaringsplaats bij Doingoood in Afrika. We hebben brede mogelijkheden voor uiteenlopende studierichtingen. We hebben plaats voor 1 stagiaire tegelijk, in Oeganda of Malawi.

Lees verder!