Leuk dat jij je gaat aanmelden voor vrijwilligerswerk of stage in Afrika!

Stage of vrijwilligerswerk?

Maak hieronder een keuze waarvoor je je wilt aanmelden: voor een stage of voor vrijwilligerswerk in Afrika.

Stage
Wanneer je aanmelding direct verband houdt met de opleiding die je op dit moment volgt dan meld je je aan voor een stage. Dit geldt voor MBO stages, HBO stages, afstudeer stages of een minor. Het gaat dan om het uitvoeren van een onderzoek of opdoen van werkervaring in het werkgebied dat relevant is voor je opleiding. Bij een minor gaat het soms uitsluitend om de internationale ervaring die je opdoet en mag je hiervoor ook afwijken van je eigen vakgebied, dit bepaalt het instituut waar je de opleiding volgt.

Vrijwilligerswerk
Wanneer je aanmelding niet gekoppeld is aan een specifieke opdracht van een opleiding, maar je je ‘gewoon’ een tijd wilt inzetten bij een project in Afrika, dan kun je je aanmelden voor vrijwilligerswerk. Ongeacht je leeftijd, je opleiding of werkervaring. Per project vind je de criteria voor aanmelding.

Bezoek je deze pagina via je tablet of mobiel?

Vul je email adres in als je dit formulier op je mobiel bekijkt. Wij sturen de pagina naar je e-mail adres zodat het formulier op je op je gemak op je desktop computer kan invullen en alle benodigde bijlagen kan verzamelen.