Met dit formulier kun je je aanmelden voor buitenland stage of vrijwilligerswerk in Afrika

Wil je a.u.b. voordat je het formulier invult zorgen dat je alle informatie op deze website hebt gelezen over kosten, huisvesting en begeleiding tijdens je verblijf in Afrika. Op die manier weet je wat je mag verwachten en kom je niet voor verrassingen te staan.

De aanmelding bestaat uit 2 aparte formulieren: het 1e (onderstaand) formulier is bestemd voor het project en onze lokale coördinator. Hiermee introduceer je jezelf aan het project. Zorg daarom dat je jezelf goed presenteert. Wij verzoeken je vriendelijk om het aanmeldingsformulier in het Engels in te vullen. Maak je geen zorgen over de spelling; het gaat ons om de informatie. Het invullen van dit formulier in het Engels is niet bedoeld als test om te kijken hoe goed je Engels is. Het is puur uit praktische overwegingen voor de communicatie met de projecten.

Het 2e formulier kun je in het Nederlands invullen. Hierin geef je informatie over je justitiële verleden en verstrek je informatie over je gezondheid. Dit formulier wordt strikt vertrouwelijk behandeld en wordt uitsluitend gelezen door Doingoood, niet door je project. Nadat je het 1e formulier hebt ingevuld, word je automatisch doorgeleid naar het 2e formulier.

Bezoek je deze pagina via je mobiel?

Vul je email adres in als je dit formulier op je mobiel bekijkt. Wij sturen de pagina naar je e-mail adres zodat het formulier op je op je gemak op je desktop computer kan invullen en alle benodigde bijlagen kan verzamelen.

 

 

Aanmeldingsformulier

Het invullen van alle formulieren duurt ongeveer 30 minuten. Vul beide formulieren a.u.b. achter elkaar in. Tussentijds opslaan en later verder gaan is helaas niet mogelijk.

1 Ja, ik wil naar Afrika!
2 Persoonlijke gegevens
3 Project(en) kiezen
4 Upload bijlagen
5 Introductie & wensen